+31 (0)85 - 902 3000 info@office-speed.nl

OS VoIP

De oplossing voor MKB

OS VoIP voor MKB

VoIP betekent ‘Voice over IP’: bellen via internet. VoIP is de standaard in het bellen van tegenwoordig en heeft voor het MKB veel voordelen boven traditionele telefonie, waaronder een betere geluidskwaliteit, bereikbaarheid en toepasbaarheid. Met het gebruik van VoIP kunnen wij de communicatie rond uw bedrijf inrichten, in plaats van het bedrijf rond de communicatie.

OS VoIP zorgt voor de oplossing voor MKB als het aankomt op besparing. Besparing in tijd door gemak en efficiëntie, besparing in kosten door gunstige beltarieven. Telefoonlijnen zijn verleden tijd; VoIP heeft slechts één goede internetverbinding nodig. Binnen het bedrijf bellen is met VoIP gratis. U bent ook niet meer afhankelijk van één locatie: als er internet is, bent u bereikbaar. Waar ook ter wereld u bent. VoIP is dé oplossing voor het MKB!

Neem contact met ons op

Wilt u ook de beste MKB oplossing voor aansluiting en telefoons in uw bedrijf, of heeft u liever eerst advies? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Wij leveren VoIP op drie manieren:

  • Standaard telefoonverbinding: aan te sluiten op een bestaande telefooncentrale, IP toestel, of bijvoorbeeld via een analoge poort op een modem.
  • Mobiele telefonie: de hedendaagse mobiele telefonie is ook VoIP!
  • Hosted telefonie: de twee bovenstaande VoIP oplossingen, al dan niet gecombineerd in een telefooncentrale bij Office-Speed. Doordat wij gebruik maken van twee verschillende, maar op elkaar lijkende oplossingen kunnen wij u iedere maatwerkoplossing in telefonie bieden. U betaalt alleen een vast bedrag per gebruiker.

Op uw VoIP-omgeving kunnen bijna alle SIP telefoons en softphones aangesloten worden. Heeft u deze telefoons al in huis, dan hoeft u geen nieuwe apparatuur aan te schaffen.

Heeft u nog geen passende telefoons, dan geven wij het advies te kiezen voor de merken Panasonic, Mitel, Yealink of Gigaset. Uit de ervaringen van onze klanten binnen het MKB weten wij dat deze merken zeer geschikt zijn voor VoIP.