+31 (0)85 - 902 3000 info@office-speed.nl

OS Mobile

Altijd en overal bereikbaar met zakelijke mobiele telefonie

OS Mobile

Met zakelijke mobiele telefonie van Office-Speed bent u altijd bereikbaar, waar u ook bent. Alle functies worden wereldwijd ondersteunt. U houdt al uw huidige mobiele telefoons, het enige dat u hoeft te doen is de SIM-kaart te vervangen door een Office-Speed SIM-kaart.

Voordelen van zakelijke mobiele telefonie

Als bedrijf wilt u altijd en overal goed bereikbaar zijn. Maar u wilt zakelijk en privé wel gescheiden kunnen houden. Daarom kiest u voor zakelijke mobiele telefonie, waarbij een duidelijk onderscheid is tussen welke telefoontjes u privé krijgt, en wat zakelijk is. Aan een zakelijke telefoon kunt u openingstijden koppelen zodat voor u en uw klanten duidelijk is wanneer u wel en niet bereikbaar bent. Heeft u even geen tijd of bent u op vakantie? Dan geeft zakelijke mobiele telefonie de mogelijkheid door te schakelen naar een collega.

Neem contact met ons op

Bereikbaar zijn op uw vaste nummer, ongeacht waar u bent?
Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Voordelen van OS Mobile voor zakelijke mobiele telefonie

  • Geen investering nieuwe mobiele telefoons
  • Met vast en mobiel een complete bedrijfsoplossing
  • Wereldwijde dekking
  • Overzichtelijk alle informatie op een factuur
  • Totale beheer van het telefoonverkeer

Zakelijke mobiele telefonie en VoIP

Door OS Mobile te combineren met OS VoIP zijn de mogelijkheden eindeloos. Office speed biedt de unieke mogelijkheid van het rechtstreeks koppelen van een mobiel nummer aan het hoofdnummer van een bedrijf en een intern nummer op de centrale. Op deze manier heeft u vanuit uw eigen hosted platform volledige controle en een goed overzicht. Het hosted platform is volledig gebouwd rond het automatiseren en ondersteunen van processen. Het leveren van zakelijke mobiele telefonie aan u als klant wordt daarmee zo efficiënt mogelijk. En met de koppeling van het vaste zakelijke nummer naar een mobiel nummer bent u altijd bereikbaar, ook als u niet op kantoor zit. Op deze manier mist u nooit belangrijke gesprekken.