+31 (0)85 - 902 3000 info@office-speed.nl

OS Connect

Continue hoogwaardig zakelijk internet

OS Connect

Internet is een primaire behoefte binnen een bedrijf. Een stabiele en kwalitatief hoogwaardige verbinding is onmisbaar voor zakelijk internet, zeker als je deze ook gebruikt voor data of wil combineren met telefonie.

OS Connect is de basis een continue kwaliteit in diensten en services, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Office-Speed biedt binnen OS Connect diverse opties aan, zoals ADSL of glasvezel. Voor alles geldt: het pakket wordt gemaakt op basis van wat het bedrijf en u als klant nodig heeft. Samen met u kijken we naar de wensen op het gebied van zakelijk internet, en hoe wij deze kunnen realiseren. Daarbij zijn wij eerlijk – soms is iets gewoon niet mogelijk – en flexibel.

Optimale snelheid voor zakelijk internet

Er zijn twee soorten DSL-verbindingen: ADSL en VDSL. Het verschil zit hem – naast de letter – in de techniek die voor de snelheid van de verbinding zorgt. Office-Speed levert zakelijk internet en internetdiensten over beide DSL-netwerken met een landelijke dekking. De daadwerkelijke snelheid van de verbinding is gebaseerd op de afstand tussen de locatie van uw bedrijf en de wijkcentrale, en het interne netwerk op de uw locatie. Uiteraard zorgen wij er voor dat er een perfecte combinatie van al deze factoren ontstaan, zodat u zo optimaal mogelijk gebruik kunt maken van de bestaande snelheid voor uw zakelijk internet.

Veel mogelijkheden

Office-Speed werkt hiervoor standaard met Draytek modems, routers en switches. Daarmee kunnen we meer dan één netwerk op een internetverbinding realiseren. Dat biedt voor zakelijk internet veel mogelijkheden. Op deze manier kan u bijvoorbeeld de kassa gescheiden houden van de rest van het netwerk. Ook een WiFi gastennetwerk is mogelijk met behulp van Ubiquity hotspots. De kracht van Office-Speed zit in het meedenken met u als klant!

Wij leveren onder andere op Tele2, KPN, Eurofiber en Unet, maar kunnen in veel gevallen ook diensten leveren op een lokaal netwerk.

Neem contact met ons op

Bent u ook toe aan een hoogwaardige zakelijke verbinding?
Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

ADSL

(Asymmetric Digital Subscriber Line):

een basis internetverbinding. De afstand naar de wijkcentrale, de kwaliteit van het koper en de demping bepalen samen de maximaal haalbare snelheid van deze verbinding. Download tot 24 Mbit/s, maximale upload is 1 Mbit/s.

 

VDSL

(Very-high-bitrate Digital Subscriber Line):

de opvolger van de ADSL, waarbij een hogere upload- en downloadsnelheid mogelijk is. Er zijn verschillende soorten VDSL. VDSL CO heeft een glasvezelverbinding tot aan de wijkcentrale, bij VDSL 2+ ligt er een glasvezelverbinding tot aan de straatkast. Door het hanteren van de techniek Vectoring (deze techniek compenseert ruis tussen koperen aderparen) kan er op sommige locaties op basis van VDSL al een snelheid van 100/30 worden behaald over één aderpaar. Het is wel belangrijk dat de modems vectoring ondersteunen. De maximale snelheid die daarbij geleverd kan worden, is 80/8 Mbit/s.

FttH

(Fiber to the Home):

glasvezel tot aan de woning. Particuliere glasvezelverbinding die in sommige gevallen ook leverbaar is op een zakelijk adres. Glasvezel zorgt voor hoge bandbreedtes over grote afstanden. Upload en download is symmetrisch.

Glasvezel

(zakelijk):

landelijk dekkend zakelijk glasvezelnetwerk. Office-Speed levert onder andere op Tele2, KPN, Eurofiber en Unet, en in veel gevallen kan de dienst ook worden geleverd op lokale netwerken (NDIX, EFX, Smart Connect, Parkned et cetera.