Telefonie en voip diensten

Bellen met Office-Speed is bellen met meer functionaliteit, meer flexibiliteit en een flinke kostenbesparing. Ons product kan eenvoudig worden ingezet zonder een grote verandering aan te brengen in de huidige situatie. U blijft bijvoorbeeld gewoon uw huidige telefooncentrale en toestellen gebruiken. Wat verandert is de verbinding die u gebruikt om te bellen en gebeld te worden. Op dit moment is dat een standaard telefoonlijn of ISDN. Met VoIP gaat u gebruik maken van een internetverbinding. Over deze verbinding gaat u bellen en heeft u toegang tot het internet. Door een slimme techniek lopen deze diensten probleemloos over dezelfde verbinding.

Voip mogelijkheden

Kantoor omgevingen met VoIP kunnen volstaan met minder bekabeling omdat de PC en de VoIP telefoon op 1 poort aangesloten kunnen worden. Een groot voordeel bij telefonie in de cloud. Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaats kan vinden met zakelijk VoIP over één netwerkverbinding is nagenoeg onbeperkt. Dit in tegenstelling tot een analoge verbinding waarbij u in gesprek bent als u aan het bellen bent. Slechts de snelheid (bandbreedte) van de verbinding en het abonnement bij uw VoIP provider beperkt het aantal gesprekken dat u tegelijkertijd kunt voeren met VoIP.

ALLES WAT U NODIG HEEFT OM TELEFONIE HELEMAAL NAAR UW HAND TE ZETTEN

Minder kosten

Omdat u geen gebruik meer maakt van uw huidige telefooncentrale komen de kosten voor onderhoud, reparatie en vervanging daarvan te vervallen. In plaats betaalt u maandelijks een vast bedrag per gebruiker.

Geschikte telefoons

Op uw Voip omgeving kunt u bijna alle “SIP” telefoons en softphones aansluiten die op de markt beschikbaar zijn. Voor de beste ervaring hebben we voor u een keuze gemaakt uit een aantal merken die perfect samenwerken.

Onderling gratis bellen

Door gebruik te maken van Voip gaat u minder betalen aan belkosten dan in uw huidige situatie. Bovendien bellen alle
klanten onderling gratis,
waar ze ook ter wereld zijn.

Over Ons

Contactinformatie

Office-Speed
Handelsweg 13
7442 CM Nijverdal

Telefoon: 085 9023000
E-Mail: info@office-speed.nl