ZAKELIJK INTERNET VOOR UW BEDRIJF

 

Internetverbinding

Er zijn verschillende verbindingen voor Zakelijk Internet. U heeft zelf de keuze over welk type breedbandverbinding de dienst Zakelijk Internet geleverd wordt. Elk van deze verbindingen hebben verschillende eigenschappen en kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden. Er zijn een drietal breedbandverbindingen waar u uit kunt kiezen, namelijk Zakelijk Glasvezel, Ethernet over Koper en VDSL

Glasvezel verbindingen

Zakelijk glasvezel is de oplossing voor het verkrijgen van hogere bandbreedtes, of voorziet in dekking waar het kopernetwerk tekort schiet. Een glasvezelnetwerk heeft als voordeel dat er geen kwaliteitsverlies is op langere afstanden en het de mogelijkheid biedt om potentieel oneindige bandbreedtes te verkrijgen.
Een ideale oplossing voor de groeiende vraag naar bandbreedte en toenemende eisen aan uw zakelijke verbinding.

Betrouwbaar

Op welke locatie u ook werkt, Wij kunnen voor u een snelle en stabiele internetverbinding opzetten. Afhankelijk van de locatie van uw bedrijf kunt u kiezen uit glasvezel, (V)DSL of satellietverbinding. Uiteraard staat ook hier service voorop.  Euro IT Solutions verzorgt de complete installatie, zodat u snel weer aan de slag kunt.
En gaat er iets mis of heeft u een vraag?  Dan staat onze supportdesk voor u klaar.

Uw parner voor al uw professionele internetdiensten

/

Verbindingen

Wij leveren internetverbindingen op basis van xDSL en glasvezel afhankelijk van waar u uw internetverbinding voor gaat gebruiken, kiest u voor xDSL of glasvezel. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie.

Installatie

Euro IT Sollutions verzorgt de gehele installatie voor u vanaf de invoer tot de pc of server. Ook kunnen wij het trekken van bekabeling tot onze taak nemen, het inrichten van patchkasten en afmonteren.
s

Onderhoud

Uw bedrijfsprocessen mogen natuurlijk niet worden verstoord door een slechte internetverbinding. Door gebruik van eerste kwaliteit routers en service onderhouden we een veilige en ononderbroken verbinding,

Over Ons

Contactinformatie

Office-Speed
Handelsweg 13
7442 CM Nijverdal

Telefoon: 085 9023000
E-Mail: info@office-speed.nl